Bericht versturen
Thuis

Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Legerings Materieel Co. van Shanghai Tankii, Ltd.specialized in productie van Weerstand het Verwarmen Legering, de Legering van het Nikkelchromium, het Aluminiumlegering van het Ijzerchromium, de Legering van het Nikkelaluminium, Manganin, de Legering van het Kopernikkel, thermokoppeldraad, zuiver nikkel en andere materialen van de precisielegering in de vorm van ronde draad, lintdraad, blad, band, strook, staaf en plaat.

 

China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0


 

Wij zijn reeds ISO9001-het certificaat van het kwaliteitssysteem en goedkeuring van de milieubescherming van ISO14001 systeem geworden.

Wij bezitten een volledige reeks van geavanceerde productiestroom van en raffinage, koude vermindering die, die enz. trekken thermisch behandelen. Wij hebben ook trots onafhankelijke R&D-capaciteit.

 

Heeft de Legerings Materieel Co. van Shanghai Tankii, Ltd veel ervaringen meer dan veertig jaar in dit gebied geaccumuleerd. Tijdens veertig jaar, waren honderden beheerselites en de hoge wetenschap en technologietalenten aangewend. Zij namen aan elke gang van het bedrijfleven deel, die ons bedrijf maken houden bloeiend en onoverwinnelijk in de concurrerende markt.

 

Gebaseerd op het principe van „eerste kwaliteit, streeft de oprechte dienst“, onze het leiden ideologie technologieinnovatie na en creeert het hoogste merk op het legeringsgebied. Wij duren in Kwaliteit voort - de stichting van de overleving. Het is onze voor altijd ideologie om u met volledig hart en ziel te dienen. Wij geëngageerd om klanten hoogstaande, concurrerende producten en de perfecte dienst over de hele wereld aan te bieden.

 

Onze producten, zulke ons nichrome draad, nichrome strook, fecral draad, fecral strook, thermokoppeldraad, nikkeldraad, zijn nikkelstrook uitgevoerd naar Europa, de V.S., India, Southest-Azië, Zuid-Amerika, enz.

Wij zijn bereid om sterk en oud vennootschap met onze klanten te vestigen

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Tankiilegering is gewijd aan wetenschappelijke ontwikkeling en zelf-verwezenlijking meer dan 20 jaar, 

integrerend met uitsmelting, het hete rollen, het trekken, thermische behandeling en volledige gebrekopsporing

verzekert de kwaliteit van onze producten. Met behulp van hogere ingenieurs en onderzoekers,

wij maakten met succes ononderbroken nieuwe materialen en legeringsproducten op en varen over het hele land hen.

 

China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : TANKII

Aantal werknemers : 90~100

Jaarlijkse omzet : 8000000-100000000

Opgericht Jaar : 1981

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Certificaten China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Certificaten China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Certificaten China Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd Certificaten