Bericht versturen
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Zijn beryllium koper en beryllium brons hetzelfde materiaal?

Zijn beryllium koper en beryllium brons hetzelfde materiaal?

2023-10-30
Zijn beryllium koper en beryllium brons hetzelfde materiaal?

Beryllium koper en beryllium brons zijn hetzelfde materiaal. Beryllium koper is een koperen legering met beryllium als hoofdlegeringselement, ook wel beryllium brons genoemd.

   

Beryllium koper bevat beryllium als het belangrijkste legeringsgroepselement van een tinvrij brons.na blus- en verouderingsbehandeling, de sterktegrens van maximaal 1250 ~ 1500 MPa, dicht bij het niveau van middensterkte staal.De plasticiteit is in de gedoofde toestand zeer goed en kan worden verwerkt tot een verscheidenheid aan halffabricaten.

 

Berylliumbronzen hebben een hoge hardheid, een beperkte elasticiteit, een beperkte vermoeidheid en slijtvastheid, een goede corrosiebestendigheid, een goede thermische geleidbaarheid en een goede elektrische geleidbaarheid.produceert geen vonken bij inslag, wordt veel gebruikt als belangrijke elastische onderdelen, slijtvast onderdelen en explosiebestendige gereedschappen. De meest gebruikte kwaliteiten zijn QBe2, QBe2.5QBe1.7, QBe1.9 enzovoort.

   

Berylliumbronzen zijn onderverdeeld in twee categorieën: Berylliumbronzen met een berylliumgehalte van 0,2% tot 0,6% zijn berylliumbronzen met een hoge geleidbaarheid (elektrisch, thermisch).Berylliumgehalte van 10,6% tot 2,0% is berylliumbronze met een hoge sterkte.

    laatste bedrijfsnieuws over Zijn beryllium koper en beryllium brons hetzelfde materiaal?  0  

Berylliumbrons heeft een goede prestatie.De mechanische eigenschappen, d.w.z. sterkte, hardheid, slijtvastheid en vermoeidheid, behoren tot de beste van de koperlegeringen.anti-vonkers en andere eigenschappen van andere kopermaterialen kunnen niet met het worden vergelekenIn de vaste oplossing is de sterkte en de elektrische geleidbaarheid van berylliumbronzen in de zachte toestand het laagst, na harding is de sterkte verbeterd.maar de geleidbaarheid is nog steeds de laagste waardeNa veroudering met warmtebehandeling is de sterkte en geleidbaarheid aanzienlijk toegenomen.

     laatste bedrijfsnieuws over Zijn beryllium koper en beryllium brons hetzelfde materiaal?  1

Berylliumbrons is vergelijkbaar met bewerkbaarheid, lasprestaties, poetsprestaties en algemene legering met een hoog kopergehalte.Om de bewerkingsprestaties van de legering aan te passen aan de precisievereisten van precisieonderdelen te verbeteren, landen hebben een lood van 0,2% tot 0,6% van hoogsterke berylliumbronzen (C17300) ontwikkeld en zijn prestaties zijn gelijk aan die van C17200,maar de snijcoëfficiënt van de legering met de oorspronkelijke 20% tot 60% (100% voor vrij snijbaar messing).