Bericht versturen
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About De nikkelmijnbouw in Surigao del Norte, Filippijnen, blijft opgeschort als gebied zijn eerste geval covid-19 registreerde

De nikkelmijnbouw in Surigao del Norte, Filippijnen, blijft opgeschort als gebied zijn eerste geval covid-19 registreerde

2020-04-14
De nikkelmijnbouw in Surigao del Norte, Filippijnen, blijft opgeschort als gebied zijn eerste geval covid-19 registreerde

SHANGHAI, 7 April (SMM) – de Nikkelmijnbouw in Surigao del Norte provincie, de Filippijnen heeft nog te hervatten, geleerde SMM, zelfs aangezien een grote lokale mijnwerker bovengenoemde Maandag zijn twee eenheden in het gebied ertsverzendingen zullen hervatten.

 

In Surigao del Norte, die de grootste het nikkelmijnen van de Filippijnen houdt, worden de maatregelen om de verspreiding van pandemic te bevatten covid-19 geplaatst omhoog hellend om te zijn nadat het eerste geval op Dinsdag werd bevestigd.

 

Het nikkel Azië Corp NIKL.PS, de grootste het nikkelertsmijnwerker en de exporteur van de Filippijnen, zeiden op Maandag zijn twee eenheden in Surigao del Norte provincie ertsverzendingen aangezien de lokale regering mijnbouwverrichtingen om heeft toegestaan te hervatten, volgens een Reuters-rapport op dezelfde dag zullen hervatten.

 

SMM leerde van de agent van Nikkel Azië dat het verzendingen vóór 30 waarschijnlijk niet kan kunnen hervatten April. De mijnbouwverrichtingen in Surigao del Norte waren opgeschort vanaf 1 April om coronavirus het uitspreiden te verhinderen.

 

De Filippijnen hebben een lockdown op Luzon-eiland tot het eind die van April uitgebreid, zijn economisch motor en huis niets uitvoeren tot het grootste deel van zijn bevolking om zich tegen de verspreiding van coronavirus te verzetten, de overheid bovengenoemde Dinsdag. De quarantaine die in midden van maart begon werd geplaatst aan eind 12 April.