Bericht versturen
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
Shanghai Tankii Alloy Material Co.,Ltd
nieuws
Thuis / nieuws /

Company News About Wat is Beryllium Copper Alloy?

Wat is Beryllium Copper Alloy?

2023-10-30
Wat is Beryllium Copper Alloy?

Beryllium koper is een koperen legering met beryllium als hoofdlegeringselement, ook bekend als berylliumbrons.en de sterkte ervan kan dicht bij die van middensterkte staal liggen.

Berylliumbronze is een superverzadigde vaste oplossing op basis van koper, is de mechanische eigenschappen, fysische eigenschappen,chemische eigenschappen en corrosiebestandheid van een goede combinatie van niet-ijzeren legeringen, na vaste oplossing en veroudering, met een hoge sterktegrens, elasticiteitsgrens, opbrengstgrens en vermoeidheidsgrens even hoog als het speciale staal,maar heeft ook een hoge mate van elektrische geleidbaarheid, thermische geleidbaarheid, veel gebruikt bij de vervaardiging van verschillende soorten malen en malen, ter vervanging van de productie van staal, hoge precisie, complexe vorm malen, lassen elektrode materialen,perswerk en persmaterialen. Op grote schaal gebruikt bij de vervaardiging van verschillende soorten vorminzetstukken, alternatieve staalproductie van hoge precisie, complexe vorm van de vorm, laselektrode materialen, gietmachines,met een vermogen van niet meer dan 10 kW, slijtvast en corrosiebestendig werk.

Berylliumkopertep wordt gebruikt in micromotorborstels, mobiele telefoons, batterijen en andere producten, is een belangrijk industrieel materiaal dat onmisbaar is voor de opbouw van de nationale economie.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is Beryllium Copper Alloy?  0laatste bedrijfsnieuws over Wat is Beryllium Copper Alloy?  1laatste bedrijfsnieuws over Wat is Beryllium Copper Alloy?  2